Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Study, Study, Study sampai bila-bila

Apa la mimpi aku malam tadi sampai tetibe je nak wat blog ni. Nak wat ayat bm pun sampai mati ake (akal) ni kan nak wat tulis blog. Entah apa la nak jadi ngan blog ni nanti. Tapi aku peduli apa bukan nye ada orang nk baca pun blog aku yg tak seberapa ni. Aku saj-saje je create blog ni sebab da boring tahap petala ke lapan da. Asyik-asyik stadi, baca buku. Al-maklum la dapat cuti emergency. Tangki air maktab pecah. Macam mane la leh pecah? Tapi untung jgk dapat dok umah 2 minggu.Tapi bukak je sekolah nanti terus ujian Selaras 2, tak lama lepas tu terus ujian SEM 1. Mangko teman di buat nye. Takpe2 kita kena menghadapi ujian ni dengan tabah dan penuh kesabaran. Allah tak akan bagi ujian kat kite kalau kite tak boleh lalui nye. Ok 2 je la, nak study. Jom la study sekali..

see, kucing pun study ^.^