Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Come Back Haha


Eh lamanya tak main blog ni. Bertahun kan? Busy la sejak masuk degree ni. Last entry pasal Ellia yg fly study Mesir sob sob. Sebab sekarang tengah tunggu member email assignment so meh kita layan jap blog yang bersawang ni. heeee

By the way, aku excited gila gila gila nak pergi Comic Fiesta esok. First time weh, jakun sikit hahaha. Nasib la Aman ajak kalau tak i tak tahu pun CF ni esok. Sanggup  balik lambat study week ni semata nak pergi pesta anime ni. Okay esok kalau ada masa dan kerajinan i update pasal CF ni. hehehe

p/s: lama pulak nak tunggu minah ni hantar assignment. Ni yg menyampah kalau jadi tukang compile ni.