Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Awak Dah Nak Fly ??


Fon dah 5 hari tak function. Tengah ada kat kedai. So apa2 hal kat whatsapp semua aku tak tahu. Disebabkan fon tak de so akupun menghiburkan hati aku dengan menghadap laptop marathon cerita korea dengan final destination. Apa2 connection dengan dunia luar aku just on twitter je. Payah oww tak de fon ni. 

Tup-tup petang tadi on twitter tiba-tiba ade noti DM. Mula memang tak terkejut la sebab sejak tak de whatsapp ni mmg papehal orang DM je. And the tengok ellia yang DM. Dia kata dia whatsapp aku tapi aku tak reply sbb ingat aku marah kat dia. Hahaha bluetick pun idok . Lepas tu aku tengok ellia bagi screen shot conversation whatsapp.



Lepas baca tu tiba2 mata bertakung. Tak lama lepas tu dah banjir. Kalau baca lagi sekali ni pun boleh banjir lagi ni sobs sobs. Serius la tak sangka seorang kawan, sahabat, roomate yang hari-hari kejut dia pagi2 dah nak pergi jauh dah. Aku expect semua kawan2 asper aku akan stay UPM. Kalau setakat classmate biasa2aku tak kesah sangat kahkah.


Yang aku sedih sangat sebab aku 1) always left her. Ellia yang lambat act, Haha  2) make joke bout her yg aku rasa dia memang tak suka. 3) tak suka manja2 sebab aku tak suka skinship 4) never give memory best2 kat ellia. Serius jahat 'baik' nye aku dulu. Memang patut pun aku paling lambat dapat berita ni. Hukhuk

 Tapi ada satu benda ni yang aku tak menyesal buat. Before that ellia ni suka pergi tengok wayang, siap jadi member TGV lagi. Haha Tapi aku ni pulak tengah berpantang tengok wayang. So masa birthday ellia dia dapat free 2 tiket wayang. Ellia nak belanja aku satu, lagipun birthday aku semalam. So aku pun konfius nak pergi ke tak and atas serba salah n pujukan roomate aku pun pergi la. Tengok Fast Furious 7. Ni kalau dengar lagu See You Again lepas ni boleh teringat kat Ellia kot. Huhu

20 April // 21 April

Nak terobek lagi tapi aku rasa cukup la semua tu tersimpan dalam long term memory aku. Kang tak pasal2 banjir katil aku ni nanti. HAHAHA  OK Ellia belajar lek lok kat Mesir tu, jaga diri, ingat Allah, ingat IBU AYAH, ingat KELUARGA. Semoga tercapai cita-cita mu itu. InshaAllah nanti kiteorang hantar awak kat airport nanti. ILYSM :*