Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Happy Birthday to ME

HAPPY BIRTHDAY TO ME...HAPPY BIRTHDAY TO ME...HAPPY BIRTHDAY TO AZRINA...HAPPY BIRTHDAY TO ME...

Sweet 16....bukak je mata pagi tadi terus ada mesej roomate aku bagi. Die wish birthday la... Lepas tu kawan baik aku pulak wish...Pas tu bukak pulak FB lagi ramai yang wish nye.. Tapi sorang je yang aku tunggu wishes die tapi tak ada pun die wish. Sedih? TAK la. TAK SEDIH LANGSUNG. Lagi pun ramai la yang wish dalam 50 orang tu ada la. Terharu giler. Tak penah ada seramai tu yang wish birthday aku selama ni. Rasa dihargai pulak. Thank you kepada yang wish birthday saya. Love you. Muah-II <3