Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Nak BALIK da...OMG!!

Wooo...macam tak percaya je...hari ini 23 April. That's means today is my last holiday. Owh !no. Uwaaaa!!! Tak nak balik lagi !!! Nak cuti lagi. Actually I'm just tak nak take the examination. Futhermore, these papers is my first papers for this year. Takut maa...

Semalam aku pergi lawat kawan-kawan aku kat sekolah lama tu. Ceee.. aku sampai naik dorm. Al-maklum la AJK dengan warden tak ada. Deme pergi rombongan kat Terengganu. Dalam takut-takut tu dari pukul 4 petang sampai la pukul 7 aku kat sana. Lepas jugak hajat aku cuti ni nak jeguk-jeguk diaorang. Even, sorang daripada kami yang dah pindah, redha je la. Ada rezeki nanti jumpala tu. InsyaAllah...

SAHABAT SELAMANYA.. Sayang kome



XOXO