Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Mood BAIK klik IKLAN + UPU pening lalat


OK lepas dapat result ni mood agak baik puunyeerr even result bengkok-bengkok sikit. Tapi tak pe kita teruskan hidup ni. Kat Facebook budak SPM dok sibuk tanya-menanya result masing, cari info scholarship n info pasal further study lepas ni. Aku rasa FB dah meriah balik tapi aku rasa kejap nanti senyap balik tu. Hihihi..

OK terpesong pulak topik. Hahaha..

Memandangkan aku jarang update blog n blogwalking sana sini sekarang ni so, traffic blog aku  ni pun jatuh merudum bagai ditimpa tangga . So, aku pun sekarang dah mood balik nak buka blog ni, blogwalking jalan-jalan ke hulu ke hilir http://matcuoi.com. Sambil singgah-singgah tu aku pun rasa rajin gilosss nak tekan-tekan iklan orang. Hahaha. Siapa-siapa yang shoutbox dia aku ada shout yang aku klik iklan,ok memang aku klik betul-betul sampai loading. Serius tak tipu !http://matcuoi.com Hehe.. Kalau 8share atau nuffnang korang tak naik-naik tu ceq tak tau. Ceq selalu je kena macam tu orang hantar chat kat cbox kata klik nuffnang tapi tak naik-naik pun earnings. Tak tau la salah apa. Apalah nasib http://matcuoi.com. Hahaha..ok chillax2.

Sekarang pon mood dok wat research pasal universiti2 yang best untuk aku update borang UPU. Asasi Pintar UKM macam tak ada harapan dah. Tiba-tiba rasa excited nak masuk Asasi Sains Puncak Alam lepas baca beberapa blog ni. Rasa macam best la pulak UITM. FYI dari dulu aku memang tak suka UITM. Aku rasa UITM macam serabut sebab banyak sangat kampus. Hahaha.. OK akak2 abang2 UITM jangan marah ye. Sebab macam tak munasabah kan? Hahaha. OK tu dulu sekarang dah lain. So sekarang aku harap aku dapat ASPer atau pun Asasi Sains Palam. Kalau tak ada rezeki kat UPU, matriks pun jadi la. Kbye malaih teman nak berletior panjang-panjang. Teman nak pergi tengok Running Man ni. Hahax. Kbye.

p/s: kalau rajin tolong le isi tabung teman yee..peace yaww..