Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Review J-Drama #1

Tibe-tibe rase nak wat review pulak pasal J-Drama ni. Al-maklumlah peladang anggur lepasan SPM la kata kan. Bila ada mood tu download banyak-banyak movie/drama and then tengok lah sampai lebam.

OK J-Drama yang nak di'review'kan ialah GOKUSEN. Seriously citer ni best giler. Gokusen ni ada 3 seasons. Tapi Gokusen 1 la yang paling best nye. Jalan citer tiga-tiga season ni lebih kurang sama je tapi seriously semua best.
Gokusen 1

Ni sinopsis gokusen season 1 yg di copy paste dari DramaWiki. Jom baca:

The story of a young, idealistic teacher who enters Shirokin Gakuen with hopes of making a difference in the students' lives. However, Yamaguchi Kumiko (Nakama Yukie) is in for a rude awakening when she finds that she will be the homeroom teacher of 3-D, the hardest class to maintain in the school. The students have multi-colored hair, sloppy uniforms, and show absolutely no respect to her. The leader of the class, Sawada Shin is lazy but bright and shows some interest in Yamaguchi when he notices that she is very different from other teachers. The students try to bully her to make her quit, but their attempts don't get them very far.
What the class and the rest of the school does not know is that Yamaguchi Kumiko is actually the 4th generation heir to the Ooedo Group, a notorious yakuza clan. Even though her family would like her to take the title of Ojou when her grandfather dies, they have accepted the fact that Yamaguchi would rather be a teacher.
Eventually, the students learn to respect their quirky teacher because of her devotion to them, and even give her a nickname: Yankumi.

Aku respect citer ni sebab dia ada macam-macam values contohnya nilai persahabatan yang sejati, hubungan kekeluargaan yang patut dijaga dan hubungan  antara cikgu dan pelajar yang harus saling hormat menghormati. Tengok citer ni buat aku nak balik sekolah balik.Paling best yang aku suka Gokusen 1 ni sebab ada Jun Matsumoto atau pun nama manja dia Matsujun. Matsujun yang memegang watak Sawada Shin menjadi leader 3-D.  Melting mehh..


Matsujun ku!!! <3 <3

Gokusen 2


Gokusen 3

Honestly aku tak tengok lagi Gokusen 3 baru tengok Gokusen 1 n 2 je sebab mood download mendownload ni dah hilang. Tunggu dia datang balik baru download yang season 3 pulak. Leader kelas 3-D semua hensem*aku rasa la*. Tapi Gokusen 3 tak tau la plak. Apa-apa pun matsujun always mine. *perasan* . Hahahaha http://matcuoi.com