Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Hai Mr.P ,Babai Mr.L


What the frog?? Are you playgirl ?? http://matcuoi.com  Playgirl?? Sorang pakwe pun tak ada, ni nak jadi playgirl.

Just to let you know that AKU LULUS JPJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://matcuoi.com. see? nampak tak betapa excited nye aku di situ. Bwahahaha..

 Lesen ape? Kereta ke motor?
Motor. http://matcuoi.com.
Alah motor je pun. Tu pun nak kecoh.
Hello ! Motor pun susah apa !Ni yang nak marah ni  http://matcuoi.com !

Hehehe..ok2 main-main je..ok chilax la beb.

 FYI sebenarnya ni test yang ulangan punya. JPJ first hari tu 28hb Feb aku fail angkara titi 7saat tu. Nasib baik kali ni aku pass titi kalau tak aku sumpah 7 keturunan titi tu jadi titi selamanya. Macam ye-ye je kan?

No giliran aku nombor 2. Mula-mula dapat tau cuak la jugak. Beberapa minit kemudian * relax arr azrina at least kau tak dapat no. 1*. Yela2..chill okey.. http://matcuoi.com.

Lepas tu 2 orang abang/pakcik JPJ datang. Dia bagi taklimat sikit bla bla bla bla. And then calon ulangan diminta beratur ikut nombor. Aku pun terkedek-kedek gi beratur. But mana nombor 1 ?? Tak ada??? http://matcuoi.com . Mampus! aku orang first. *OK azrina chillax2 ingat ! lu kena pass ini test !* Orite2..

Bila dah dapat arahan aku pun ambik motor pergi ambik tempat kat titi tu. Sambil tunggu abang JPJ setel die punya kerja. Aku pun bagi la kata-kata semangat kat diri sendiri.

1st kata semangat: AZRINA! kau kena pass test ni kalau tak nanti duit bapak kau melayang lagi.
2nd kata semangat: AZRINA! kau orang 1st. Kau kena bagi harapan dan semangat sikit kat calon-calon lain. So, kau kena LULUS !
3rd kata semangat: AZRINA! crush kau tengah tengok kau tu. Jangan buat malu pergi jatuh titi pulak.

OK aku rasa yang 3rd tu macam tak boleh blah sikit. Budak sekolah mana entah aku minat dulu itu pun sebab dia ada killing smile. Comel kot!! http://matcuoi.com. Astagfirullahalazim..lagho2..

Finally, alhamdulillah aku LULUS. Aku dah berjaya atasi ketakutan ini. Kini ketakutan bukan penghalang. Ceit ! kau ingat ni FEAR FACTOR apa? OK what ever la.

Balik je rumah terus bagi tau semua orang. MAK, AYAH, sms AKAK n lagi public share kat TWITTER n FB. Happy benor pon..

OK tu je la. Rase macam dah tulis banyak sangat. Kalau tak nak citer pasal abang/pakcik JPJ tu tapi tak pe la.

Lepas ni dah boleh tanggal sticker L dah. Huyyaaayyy!!