Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

19 Days to GO!!!



Agak-agak apa la 19 hari lagi tu kan? Today is 1 March so kalau mengikut pengiraan matematik 19 hari lagi akan jatuh pada 20 MARCH 2014 .  Thats mean result SPM is araound the corner http://matcuoi.com

Cuak tak? Cuak tak? Oh Mai Gosh ! Of course la cuak doe. Result ni penentu hala tuju aku selepas ni. Harap sangat dapat asasi sains lepas ni.

Selain itu aku harap sangat ambil result nanti aku KURUS bukan GEMUK . Beban satu lagi http://matcuoi.com.
Tu la ! dulu beriya sangat nak pakat ramai2 ambik result semua dah kurus. Kurus la sangat kan? Duduk rumah makan-makan-makan ! Bukan nak reti gi joging petang-petang tu kan ! http://matcuoi.com.

Huh tazzabar nya nak jumpa kengkawan maktab. Rindu gila nak menggila sesama. Especially dengan budak bilik n budak kelas. Rindu betul nak dengar bebelan diaorang bila aku x nak makan malam. DIET la konon tapi kat bilik melantak maggi. Ceit tak guna jugak aku dulu http://matcuoi.com.Hehehe. Tambah-tambah lagi dalam kelas stok makanan memang tak putus-putus. Desk mates aku semua jenis suka bawa makanan banyak n then kongsi sama-sama. Makan-makan sampai mulut lagi banyak buat exercise daripada tangan kan.

Waktu minggu SPM pulak junior semua tak ada. Semua dah balik rumah masing-masing. So yang tinggal form 5 la apa lagi. Kat asrama semua tandas dari aras bawah sampai aras 3 kiteorang konker. Nak mandi pukul berapa pun tak kesah. Heaven gilahttp://matcuoi.com. Phone tak payah cakap la 24/7 sentiasa ada di sisi. Hehehe. Warden dah tak kisah pun waktu tu. Tak kisah phone je la, yang lain diaorang kisah lagi. Once rule always rule http://matcuoi.com. Right?


Sekarang baru aku faham apa yang cikgu-cikgu n akak-akak senior cakap yang KITA AKAN RINDU ZAMAN PERSEKOLAHAN .