Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

almost COMPLETE !

yeay !!!!! kerja sekolah yang tak berapa nak 'banyak' tu 
akhirnya nak siap pun.  
BANGGA la weyh !!
tak sia-sia aku stay up demi
nak siapkan kerja sekolah ni
on time
aku siap buat jadual lagi tu
sebab bila tak ada
jadual memang 
TAK la aku nak buat


hmm..aku rasa korang pon
patut buat jadual macam tu
suka hati la buat nak macam mana pon
aku punye simple je
yang penting !!
pasti kan ada kata-kata
semangat dan ugutan
supaya nanti
korang tak ada la ambik mudah
benda tu


actually aku nak siap kan
kerja sekolah ni 
sebelum DISEMBER
hal ini demikian kerana
bulan 12 nanti aku
nak cover silibus form 4
yang aku tido dalam kelas
masa cikgu mengajar tu
and lagi satu
kalau ada free
aku nak baca 
novel n komik
aku sekarang
kira sebagai ulangan la..


ok. sangat rindu nak
baca komik ngan novel ni
even tak banyak
kire ok la tu
novel dengan komik ni
aku share ngan adik aku
kalau nak cakap aku beli sorang
memang tak ar...

lagipun ada
1 komik dengan 1 novel
aku hilang
sebab bagi orang pinjam
dan orang yang hilang kan tu
ialah orang yang SAMA !
tersangat la geram
haih..sabar je la
nasib baik la aku baik
(disebabkan aku baik la jadi macam ni)
and ada 1 novel yang aku sayang tu
habis da buruk, kotor
baru beli kot
lepas tu ada orang pinjam
and jadi macam tu
sedih tau tak, aku sayang kot

moral of the story :- buat la kerja panctually
                                                                              - jaga la barang orang sebaik mungkin kerana 
                                                                                dengan itu orang akan rasa gembira 
                                                                                membuat kebaikan
                                                       

Labels: , , , ,