Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Boneka - Cela

Assalamualaikum . . .

Hoho..haihai..aku ada terjumpa satu lagu indie ni. Best la lagu dia. First, kalau aku nak tengok lagu tu best ke tak aku dengar die punya retak drum ngan gitar. Second, lirik dia ada kena mengena dengan hidup aku. Lagu aku nak cakap ni lagu Cela dripada Boneka. Lirik dia memberi pengajaran kepada aku supaya Just Be Yourself. Biar orang senang berkawan dengan kita kerana diri kita yang sebenar. Kawan yang sejati akan terima kita seadanya. And don't change yourself for someone else. Sencerely from my heart... <3


Labels: , ,