Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

My names are. . .


Assalamualaikum...

Ok..tiba-tiba je rasa nak buat entry ni. Entry kali ni nak cerita pasal nickname aku yang agak banyak la jugak.


1. AZRINA
 Ok..yang ni biasa la orang panggil. Memang aku galakkan kawan-kawan aku panggil aku Azrina. Sebab Azrina means kekuatan kami. Kalau Nur Azrina mestilah jadi Cahaya kekuatan kami kan? Lagipun nama panggilan itu kan doa. :)

2. AZ
Ok, yang nickname aku yang paling penting. Selalunya diaorang guna ni waktu dalam chat, mesej, dan malas nak tulis panjang-panjang.


3. MAS
Hah..yang ni maybe agak pelik sikit. Mas ataupun Mastura hanya digunakan di rumah dan di   kampung. That means yang panggil nama ni hanya family, jiran-jiran dan saudara mara. Kebanyakkan diaorang tak tahu pun nama penuh aku. Diaorang ingat nama penuh aku Mastura. Actually sejarah cerita  nama aku ni lebih kurang sejarah Ahmad Albab. Hahaha...

4. G-Na
Bukan G-Na yang ni ye..

Yang ni agak glamour sikit. Macam nama artis kpop yang nyanyi lagu 'Black n White' tu kan. Haha yang panggil aku nama ni hanya budak laki ex-classmates aku dengan budak perempuan kat hostel sekolah lama aku dulu. Kadang-kadang budak laki ni bukan betul sangat pun, panggil aku jirnak la liar la. Sabo je la.



5. BERUANG
Aku tak berapa nak ingat aku rasa yang panggil aku beruang ni dulu cikgu bio aku. Cikgu kata aku macam beruang. Sebab muka aku ni macam muka orang yang terlebih tidur. Maybe ni sebab dark circle kat bawah mata aku ni. Actually duduk asrama tidur mana cukup. And then ada sorang classmate aku ni dia selalu cakap muka aku macam beruang. Hah? Ada ke? And dia kata barang aku banyak yang ada gambar beruang. Haah, aku baru perasan. Sekarang ni pun aku tengah pakai t-shirt beruang. Hahaha....


Aku tak kisah orang nak panggil aku apa-II pun. Asalkan diaorang happy and seronok kawan dengan aku. Sebenarnya ada lagi tapi malas nak tulis.