Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Balik Balik

ASSALAMUALAIKUM...

Cuti kan?

Nak balik doh?

Well, cuti 3 hari je kan. Memang tak puas pon. Tapi minggu depan PB lagi. SO SYOK ! HAHAHA... Balik ni pun sebab nak beli kasut maktab. Kasut maktab aku tak sampai sebulan dah jahanam. Well Azrina la kata kan. Kena pakai Bata jugak. Pakai kasut yang jenama lembut-lembut, jelita-jelita ni memang tak jalan la. Gam dengan GAM GAJOH pun tak LUT. Masalah Masalah.

Homework ade idok ?

Eh eh jangan di tanya. Of coz la ade. Melainkan tangki maktab aku tu pecah sekali lagi. So dapat le  CUTI KECEMASAN ! Memang happy tak terkata le jawabnya. Hahaha.. Tangki oh Tangki pecah la lagi. Tension kott homework banyak.

Eh bukan calon SPM ke tahun ni?

Hehehehe..haah. Tu la tak sedar diri kan? Dah Form 5 tu buat la cara Form 5. Kata nak jadi calon SPIP kan. Kena la work hard sikit. kan nak ambik foundation medic kat UM. Susah kot nak ambik medic ngan MARA ni. Apa-apa pun Allah comes first.


STRAIGHT A+ !!!!!
YES ! YES ! YES !