Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Kawan ke ?

ASSALAMUALAIKUM . . .


Mesti semua pernah rasa sakit hati dengan kawan sendiri kan? Even kawan tu kawan baik pon tapi mesti kita pernah terasa dengan die. Hah macam tu la aku rasa sekarang ni. Aku tak pernah kawan-kawan macam tu masa kat sekolah kementerian dulu tapi kat sekolah budak2 pandai ni macam-macam jenis manusia aku jumpa.

Kadang-kadang bila ingat balik kelakuan diaorang tu memang rasa menyampah gila. Bila kat belakang kutuk-kutuk orang tapi bila susah tau pulak nak cakap baik-baik. Kata BFF hmmm...BFF la sangat. Aku tak pernah pun label dia orang tu sbgai BEST FRIENDS FOREVER aku. First2 memang aku rasa diaorang tu kawan baik even aku tak pernah pun kutuk diaorang kat belakang. Tapi bila aku dapat tau diaorang kutuk aku kat belakang memang aku kecawa sangat sangat.

Hmmm..betul la cakap sorang kawan aku ni kita tak boleh rapat sangat dengan orang sebab bila dia buat salah sikit pon kita akan benci die banyak. Aku cuba untuk lupakan kesalahan diaorang tu bila aku dengan diaorang sebab aku tak nak persahabatan kitaorang putus.