Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Mood Gaming !


Memandangkan semenjak dua tiga empat lima menjak ni line internet lembab gila macam nak mati. Seriously aku cakap.Ke aku sorang je macam ni? Haha
 So, ayah pun baru upgrade streamyx bagi laju-laju sikit. Tu pun tak tahu la bila dapatnya.
Katanya seminggu lagi dapat la. 
OK la OK la.
Kalau tak memang tak ada mood nak online FB and blogging ni.
Sekarang nampak sangat malas nak online.
Online pun kadang-kadang je.
So, kalau tak online buat apa??
Oh yeahh!!! Kita main GAME la..
Game apa hang main?
Hehe..aku bukan la main game GTA, DOTA, Counter Strike semua tu.
Itu semua KEGANASAN!
hahaha..bajet tak pernah main kan..poyo
Yela2..tapi sekarang aku main game kebun-kebun je. Hahaha
Well well aku kan mesra alam..hihihi


Tadaaa!!! ni lah game aku tengah main.
nama game ni MY FARM LIFE 2.
agak best la jugak.
tapi makin lama makin susah nak achieve GOAL.
macam real life la jugak
makin lama hidup makin susah n banyak halangan dan rintangan.
bila dah boring main game ni download lain pulak.
HAHAHA
nampak tak ketidakmatangan di situ..hehe
bila lagi nak enjoy macam ni kalau bukan mase cuti ni kan?
lepas ni busy balik. study study study.
student life come back. HOHOHO

kalau sapa-sapa nak download game macam ni 
untuk anak-anak ke untuk adik-adik ke untuk diri sendiri ke
boleh lah download kat link ini
kat situ banyak game-game best 
dan yang penting
100% FREE
HOHOHO HOLICK

kbye..assalamualaikum


sumber gambar: GOOGLE image