Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

MATRIK PERAK..YIHAAAA !



A S S A L A M U A L A I K U M

Rasanya semua dah tahu aku nak cakap pasal apa..
Hahahaha
Apa lagi tengok tajuk kat atas la.
Gua dapat Matrik Perak kot.
Alhamdulillah syukur
Dapat pilihan pertama
Nasib tak dapat yang jauh-jauh
macam Pahang, Johor dan lain-lain.
Kalau dapat macam Johor tu konfem tak pergi la kot.
Jaoh sangat pun. 
Tadaaaa!!!!

Memang jodoh aku dengan PERAK ni kuat sana.
Masa form 4 dapat mrsm kat PERAK
Unikl pun dapat kat PERAK (Unikl RCMP)
So sekarang dapat matrik kat PERAK jugak.
Kawan2 aku kata aku PERAK SEJATI
Hhahaha
Btw ramai jugak la kawan-kawan aku yang dapat Perak
Lega rasanya ada geng.
Hehe

Tapi kesian lorh kat siapa yang dapat jauh-jauh tu.
Serius sadis giler.
Even diaorang tak minta pun matrik tu
Kalau aku memang blurrr habis la

Dulu kakak aku dapat matrik Pahang
Memang susah ar parents aku nak datang hantar/ambik dia
Kitaorang pergi dua kali je 
1.hantar daftar
2.ambil balik masa tamat study
Sebab dulu family aku susah sikit dari segi kewangan
Tapi sekarang Alahamdulillah better dari dulu

So keputusan terima atau tak terima matrik ni
akan dibuat selepas dapat keputusan UPU
kalau UPU dapat Asasi so pergi Asasi la
Kalau tak ke matrik la kita ye.
Hihihi :)


p/s: btw to batch96 sama-samalah kita usaha ke arah yang lebih baik.
tak kisah kat mana pun kita belajar asal kan niat betul dan usaha.