Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Maksud Posisi Jerawat di Muka



hari tu blogwalking and then terjumpa info pasal jerawat ni
waktu tu eksited gila dapat tau 
siap bagi tau kat group wechat  lagi pasal ni
hahaha

lepas tu gi men-google lagi pasal jerawat ni
rupa-rupa banyak lagi 
tiba-tiba rasa berkembang sikit otak ni
patut aku asyik ada jerawat kat dahi je
sebab aku selalu stress
selalu nya aku stress tanpa sebab
rasa nak menangis la nak marah la nak makan banyak-banyak la
kat asrama dulu selalu la jadi macam ni
yang selalu jadi mangsa roomates n classmates aku
HAHAHA kesian kome ah..

my fav. stress style... *gary style*


ni satu lagi hasil pencarian di google:
cc to naturalrecoveryplan.com

harap entry yang tak seberapa ni berguna untuk semua.
Adios Amigo