Owner Post Them Follow Dash



MissInsekiyo
MissInsekiyo;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back :).
Klik!Klik!

kalau klik please tunggu sampai loading TQ :)
History

Followers

follow me and i will follow you back. happy blogwalking friends :)


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Edited : Azrina
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

UPM here I come !!!



A S S A L A M U A L A I K U M


*bersin*

*batuk*

Fuhhhh..berhabuk la blog ni. Tuan rumah dah lama tak berblog. Previous post 5 May, sekarang tett tett tett 20 May..perghhh bapokk arr lama gila blog ni tak diupdate. But most thank you to viewer yang sudi jenguk-jenguk blog ni. Sorry sebab asyik tengok post yang sama je. Bosan kan? *mohon angguk*.

Aktiviti berblogging di'freeze'kan sebab tuan blog sibuk untuk persiapan ke universiti and dengan line internet yang macam tutttt nye. Ya Rabbi rasa malas betul nak buka laptop. Just online guna phone je. Ouh ye result UPU hari tu I got UPM !!! Alhamdullilah. Dapat juga Asasi Sains Pertanian (ASPER). So peluang nak ambil veterinary medicine semakin cerah. Heeeee...


Dan apa yang bestnya senior2 or ex-ASPER ni baik-baik ja. Diaorang siap buat FB page untuk bakal-bakal pelajar ASPER tahun ni. So kat situ boleh la tanya apa-apa kat senior or senior nak share something pasal course, campus life, lecture, etc. Thanks to senior-senior yang jawab soalan semua tu walaupun soalan tu macam tak munasabah untuk ditanya. Sebab mostly maklumat dah ada dalam buku panduan. So baca la elok-elok kan. 

From my opinion and observation la kan lepasan SPM tahun ni manja sangat. Semua nak kena suap je. Aku kadang-kadang menyampah baca soalan-soalan merepek kat group Halatuju Pendidikan Selepas SPM tu (if u know la). Sebelum nak tanya buat la research dulu google ke apa. Ni masalah personal dengan kawan pun nak post kat situ. Nak kepastian sama ada kawan tu betul ke dapat course tu dengan result yg ala kadar je. Pfffttt.. Tu pun nak post ke? Kalau dia nak tipu pun lantak dia la, tu dia punya pasal. Buat semak group je. Haiyaaa..OK stop Azrina. Melalut pulak sampai ke sini? Lol.


OK lagi 2 hari untuk bergelar mahasiswi. 23 haribulan dah daftar. Kenapa UPM awal sangat. sobs sobs. UITM bulan 6 baru daftar. *ceit..dulu tak sabor2 nak masuk uni, ni dah merungut awal pula daftarnya. lol. Cuak nya nak duduk jauh-jauh daripada family. Dulu mrsm dalam perak boleh la selalu PB (pulang bermalam) lepas ni mana boleh dah. Cuti pun bila raya and cuti sem je. Cuti sem pun seminggu je. Oh no! Yang paling aku takut balik raya tiket habis. Huuuu.. Orang tak pernah duduk jauh memang macam ni. Hihihi..

Orite sekarang tinggal nak lengkapkan boranng, ambil gambar passport and beli barang keperluan. Yang lain semua dah setel dah macam medical check up, yuran, baitulmal, yayasan perak and perjanjian bantuan kewangan kpm.

Budak maktab yang dapat UPM 3 orang je including me. Sadis betul. Budak UITM, UNIKL, KMKN ramai. Haish..apa la nasib. Nasib baik budak KK ada yang dapat upm jugak so, tak ada la takut sangat nak balik nanti. Heeee...


?kenapa aku rasa banyak sangat test, exam ni
sebab ada 3 sem -,-" 


hey! upm here I come !!!